Meteen naar de inhoud

Bodemisolatie Limburg

Bodem laten isoleren?

Op zoek naar een isolatiebedrijf voor bodemisolatie in Limburg? Ons bedrijf heeft jarenlange ervaring en is werkzaam in de hele provincie. Vraag in 1 minuut gratis en vrijblijvend een offerte aan en ontvang binnen 2 werkdagen een prijsopgave op maat voor het isoleren van de bodem van je woning. Daarna kies je zelf of je de bodemisolatie wel of niet door ons wilt laten uitvoeren. Je zit dus nergens aan vast. Bovendien helpen we je ook bij het aanvragen van subsidie.

Contact

Waarom bodemisolatie?

Isolatie van de bodem kent allerlei voordelen. In de winter blijft het langer warm en in de zomer juist langer koel in huis. Op die manier kun je tot wel 30% besparen op je energierekening.

Een lagere energierekening

Sneller en langer warm in huis

Voordelig verduurzamen

Vloer of bodem isoleren?

Wat is het verschil tussen vloer- en bodemisolatie? Dat is de manier hoe isolatiemateriaal wordt aangebracht. Bij isolatie van de bodem gebeurt dit op de bodem van de kruipruimte, terwijl dit bij de isolatie van de vloer onder de vloer wordt gedaan. Bodemisolatie is minder adequaat dan vloerisolatie en daarom adviseren we altijd om de bodem alleen te isoleren, wanneer dit bij de vloer niet mogelijk is. We denken hierin graag mee, dus neem contact op voor gratis advies.

Bodem isolatie

Bodemisolatie helpt om kou vanuit de vloer tegen te gaan en warmte te laten ontsnappen. Het is zeker aan te raden als je in de kruipruimte last hebt van een natte of vochtige bodem. Met isolatie ontstaat er een warme en droge luchtlaag die ervoor zorgt dat de onderkant van de vloer niet langer vochtig wordt. Door isolatie zal de bodem droger en aangenamer aanvoelen.

Kruipruimte isolatie

We raden aan om een vochtige kruipruimte te laten isoleren, omdat vocht kan zorgen voor vochtproblemen en schimmel. Zelfs een klein laagje water in de kruipruimte kan al voor grote problemen zorgen. Met bodemisolatie zorg je dat dit probleem wordt opgelost. Maar het juiste isolatiemateriaal is daarbij erg belangrijk. Wij adviseren je daarom gratis en vrijblijvend.

Waarom ons isolatiebedrijf?

Door onze jarenlange ervaring zijn we dé specialist op het gebied van bodemisolatie in Limburg

Ervaring

Jarenlange ervaring met betrekking tot isoleren

Maatwerk

Altijd een offerte op maat met voordelige prijzen

Kwaliteit

Duurzame en kwalitatieve isolatiematerialen

Provincie Limburg

Werkgebied

Ons isolatiebedrijf is werkzaam in de hele provincie Limburg. Woon je in bijvoorbeeld in Maastricht, Venlo, Sittard-Geleen, Heerlen, Roermond, Weert, Kerkrade, Venray, Peel en Maas en Horst aan de Maas, Landgraaf, Beekdaelen, Echt-Susteren of Leudal en omstreken? Dan zijn onze isolateurs je graag van dienst! Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat en persoonlijk advies.

💬 Gratis advies