Meteen naar de inhoud

Dakisolatie Limburg

Dak laten isoleren?

Ben je op zoek naar een isolatiebedrijf voor het isoleren van het dak? Onze isolatiemonteurs zijn werkzaam in de hele provincie Limburg en hebben jarenlange ervaring op het gebied van isolatie. Vraag direct gratis en vrijblijvend een offerte aan voor dakisolatie en je ontvangt binnen 2 werkdagen een persoonlijk prijsvoorstel. Daarna bepaal je zelf of je de isolatie door ons laat doen, je zit dus nergens aan vast. Bovendien helpen we je ook bij het aanvragen van subsidie.

Contact

Waarom dakisolatie?

Isolatie van het dak kent allerlei voordelen. In de winter blijft het langer warm en in de zomer juist langer koel in huis. Op die manier kun je tot wel 30% besparen op je energierekening.

Een lagere energierekening

Sneller en langer warm in huis

Voordelig verduurzamen

Isolatie voor ieder dak

Je kunt bij ons terecht voor de isolatie van schuine én platte daken. Hiervoor gebruiken we diverse soorten isolatie, maar altijd duurzame isolatiematerialen. En bovendien met de hoogst mogelijke kwaliteit. Wil je weten welke soort isolatie het beste is voor jouw dak? Neem dan contact op en ontvang een vrijblijvende offerte op maat.

Isolatie platdak

Platte daken kunnen zowel van binnen als van buiten worden geïsoleerd. Wij doen dakisolatie van bestaande bouw alleen van de binnenkant, want wanneer dit van buitenaf gedaan wordt zal de hele dakbedekking eraf moeten worden gehaald. Door een plat dak vanaf de binnenzijde te isoleren, kan het isolatiemateriaal onder de dakbedekking worden geplaatst.

Isolatie schuin dak

Schuine daken kunnen ook van zowel buiten als binnen worden geïsoleerd. Als isolatie van een hellend dak aan de buitenzijde wordt gedaan, zullen alle pannen, panlatten en stoftengels van het dak moeten worden gehaald. Bij isolatie van binnenuit zal de isolatie rechtstreeks tegen de dakconstructie geplaatst worden. Wij isoleren schuine daken van binnen óf buiten.

Waarom ons isolatiebedrijf?

Door onze jarenlange ervaring zijn we dé specialist op het gebied van dakisolatie in Limburg

Ervaring

Jarenlange ervaring met betrekking tot isoleren

Maatwerk

Altijd een offerte op maat met voordelige prijzen

Kwaliteit

Duurzame en kwalitatieve isolatiematerialen

Provincie Limburg

Werkgebied

Ons isolatiebedrijf is werkzaam in de hele provincie Limburg. Woon je in bijvoorbeeld in Maastricht, Venlo, Sittard-Geleen, Heerlen, Roermond, Weert, Kerkrade, Venray, Peel en Maas en Horst aan de Maas, Landgraaf, Beekdaelen, Echt-Susteren of Leudal en omstreken? Dan zijn onze isolateurs je graag van dienst! Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat en persoonlijk advies.

💬 Gratis advies