Meteen naar de inhoud

Isolatiebedrijf Roermond

Specialist in duurzaam isoleren

Ons isolatiebedrijf is actief in Roermond en omstreken!

Isoleren in Roermond

Isolatie in Roermond nodig? Ons isolatiebedrijf voorziet je graag van advies. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan voor de isolatie van jouw huis in Roermond of omstreken.

Sneller en langer warm in huis

Een lagere energierekening

Voordelig verduurzamen

Contact

Isolatiebedrijf nodig?

Ons isolatiebedrijf is gespecialiseerd in de isolatie van particuliere woningen. We isoleren zowel bestaande bouw als nieuwbouw en zijn actief in de hele provincie Limburg. Dus ook in Roermond kunnen we je helpen, inclusief hulp bij het aanvragen van subsidie.

Door onze jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in kruipruimte isolatie, vloerisolatie, gevelisolatie, dakisolatie en spouwmuurisolatie. We bieden altijd een oplossing op maat. Dus vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan of neem contact op voor kosteloos advies.

Dakisolatie Roermond

Het isoleren van daken kan op verschillende manieren. Afhankelijk van het type dakisolatie isoleren wij van binnen óf van buiten. Bij isolatie van een schuin en plat dak wordt doorgaans gekozen voor isolatie van binnenuit. Op die manier wordt het isolatiemateriaal direct tegen de dakconstructie geplaatst. Bij isolatie van buitenaf zal eerst de hele dakbedekking verwijderd moeten worden.

Spouwmuurisolatie

Een van de meest gekozen vormen van isolatie in Roermond is spouwmuurisolatie. Nagenoeg alle huizen vanaf 1920 hebben een spouwmuur die geïsoleerd kan worden. Daardoor bespaar je niet alleen geld en energie tijdens de winter, maar ook in de zomer biedt isolatie van de spouwmuur voordelen. Zo wordt het binnenshuis minder warm. Het isoleren van de spouw is dus altijd een goed idee.

Kruipruimte isolatie

Via de bodem van een woning kunnen vocht en kou naar binnen trekken. Heeft jouw woning te maken met tocht vanuit de bodem of een koude vloer? Dan kun je kiezen voor kruipruimte isolatie. Bij het isoleren van de kruipruimte wordt er isolatiemateriaal op de bodem geplaatst (ook wel bodemisolatie genoemd), waardoor een natte of vochtige kruipruimte en de nadelen ervan snel verleden tijd zijn.

Vloerisolatie Roermond

In plaats van bodemisolatie kun je vloerisolatie kiezen. Bij isolatie van de vloer wordt het isolatiemateriaal aan de bovenkant van de kruipkelder geplaatst óf rechtstreeks onder de vloer (bijvoorbeeld bij een houten vloer). Maar in het laatste geval zou de vloer er eerst uit moeten. Afhankelijk van jouw voorkeur en vloertype adviseren we je graag over de mogelijkheden voor het isoleren van de vloer.

Gevelisolatie Roermond

Met gevelisolatie kun je de buitenmuren van je woning isoleren. Daarom wordt het ook wel muurisolatie genoemd. Zeker als de buitenmuren van je huis niet zo fraai meer zijn, is het isoleren van de gevel een interessante keus. Na de isolatie wordt de gevel namelijk netjes en vakkundig afgewerkt met bijvoorbeeld prefabricage, steenstrips of stucwerk. Je ziet er daarna dus niets meer van.

Waarom ons isolatiebedrijf?

Door onze jarenlange ervaring zijn we dé specialist op het gebied van isolatie in Roermond

Ervaring

Jarenlange ervaring op het gebied van isoleren

Maatwerk

Altijd een offerte op maat met voordelige prijzen

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

Werkgebied

Ons isolatiebedrijf in Roermond is actief in de hele gemeente. We zijn je graag van dienst in Aan de Rijksweg, Asenray, Asselt, Broekhin, Boukoul, De Weerd, Donderberg, Einde, Heide, Herten, Kitskenberg, Leeuwen, Maalbroek, Maasniel, Merum, Ool en Swalmen, Roermond, Roerstreek, Spik, Straat, Thuserhof en Wieler en (wijde) omgeving. Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat en persoonlijk advies.

💬 Gratis advies