Meteen naar de inhoud

Isolatiebedrijf Heerlen

Specialist in duurzaam isoleren

Ons isolatiebedrijf is actief in Heerlen en omstreken!

Isoleren in Heerlen

Isolatie in Heerlen nodig? Ons isolatiebedrijf voorziet je graag van advies. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan voor de isolatie van jouw huis in Heerlen of omstreken.

Sneller en langer warm in huis

Een lagere energierekening

Voordelig verduurzamen

Contact

Isolatiebedrijf nodig?

Ons isolatiebedrijf is gespecialiseerd in de isolatie van particuliere woningen. We isoleren zowel bestaande bouw als nieuwbouw en zijn actief in de hele provincie Limburg. Dus ook in Heerlen kunnen we je helpen, inclusief hulp bij het aanvragen van subsidie.

Door onze jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in kruipruimte isolatie, vloerisolatie, gevelisolatie, dakisolatie en spouwmuurisolatie. We bieden altijd een oplossing op maat. Dus vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan of neem contact op voor kosteloos advies.

Dakisolatie Heerlen

De isolatie van een schuin dak kan op verschillende manieren. Wij isoleren van binnen óf van buiten. Bij isolatie van buitenaf zal eerst de hele dakbedekking gestript moeten worden. Dakisolatie van de binnenzijde is daarom het meest voorkomend. In dat geval zal het sneller tegen de dakconstructie kunnen worden geplaatst. Bij een plat dak isoleren we altijd van binnenuit (m.u.v. nieuwbouw).

Spouwmuurisolatie Heerlen

Spouwmuurisolatie in Heerlen wordt het meest toegepast omdat het nagenoeg bij alle woningen vanaf 1920 kan. Dankzij isolatie van de spouwmuur bespaar je in de koude winterdagen veel energie en geld. Maar ongeacht seizoen is het isoleren van de spouw een goed idee. In de winter houdt het warmte vast en in de zomer houdt het de hitte juist tegen. Benieuwd naar de opties? Neem contact op.

Kruipruimte isolatie Heerlen

Doorgaans trekt vocht en kou vanuit de bodem je woning binnen. Door de werking van kruipruimte isolatie wordt dit tegengehouden. Bij isolatie van de kruipkelder wordt isolatiemateriaal op de bodem van de kruipruimte geplaatst. Daarom wordt kruipruimte isolatie ook wel bodemisolatie genoemd. Dus ook bij een natte of vochtige kruipruimte is deze vorm van isolatie aan te bevelen.

Vloerisolatie Heerlen

Naast isolatie van de bodem kan de vloer worden geïsoleerd. Dat noemen we dan vloerisolatie. Bij het isoleren van de vloer wordt er isolatiemateriaal aan de bovenkant van de kruipruimte geplaatst, dus onder de vloer. Bij een houten vloer kan dit soms van bovenaf  worden gedaan. Afhankelijk van je type vloer en voorkeur bekijken we de mogelijkheden. We informeren je hier graag over.

Gevelisolatie Heerlen

Wanneer je je woning in Heerlen helemaal rondom wilt isoleren kun je kiezen voor gevelisolatie. Er wordt dan een isolatielaag tegen de buitenmuren bevestigd. Daarom staat het isoleren van de gevel ook wel bekend als muurisolatie. Isolatie van de gevel wordt altijd netjes en vakkundig afgewerkt met steenstrips, stucwerk of prefabricage. Je zult er daarna dus niets meer van zien.

Waarom ons isolatiebedrijf?

Door onze jarenlange ervaring zijn we dé specialist op het gebied van isolatie in Heerlen

Ervaring

Jarenlange ervaring op het gebied van isoleren

Maatwerk

Altijd een offerte op maat met voordelige prijzen

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

Werkgebied

Ons isolatiebedrijf in Heerlen is werkzaam in de hele gemeente. We zijn je graag van dienst in Benzenrade, Bovenste Caumer, Ten Esschen, De Euren, Heihoven, Heerlen-Stad, Noord en Zuid, Heerlerbaan Heerlerheide, Hoensbroek, Hondsrug, Imstenrade, Koningsbeemd, Meezenbroek-Schaesbergerveld, Molenberg, Musschenbroek, Onderste Caumer, Schandelen-Grasbroek, Schurenberg, Terschuren, Terworm, Vrank, Welten-Benzenrade en (wijde) omgeving. Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat en persoonlijk advies.

💬 Gratis advies