Meteen naar de inhoud

Isolatiebedrijf Kerkrade

Specialist in duurzaam isoleren

Ons isolatiebedrijf is actief in heel Kerkrade én regio!

Isoleren in Kerkrade

Isolatie in Kerkrade nodig? Ons isolatiebedrijf voorziet je graag van advies. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan voor de isolatie van jouw huis in Kerkrade en omstreken.

Sneller en langer warm in huis

Een lagere energierekening

Voordelig verduurzamen

Contact

Isolatiebedrijf nodig?

Ons isolatiebedrijf is gespecialiseerd in de isolatie van particuliere woningen. We isoleren zowel bestaande bouw als nieuwbouw en zijn actief in de hele provincie Limburg. Dus ook in Kerkrade kunnen we je helpen, inclusief hulp bij het aanvragen van subsidie.

Door onze jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in kruipruimte isolatie, vloerisolatie, gevelisolatie, dakisolatie en spouwmuurisolatie. We bieden altijd een oplossing op maat. Dus vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan of neem contact op voor kosteloos advies.

Dakisolatie Kerkrade

Het laten uitvoeren van dakisolatie kan op verschillende manieren. Wanneer een schuin dak of plat dak wordt geïsoleerd, kan dit zowel van binnen als van buiten. Isoleren van binnenuit komt verreweg het meeste voor, want bij isolatie van buitenaf zal immers eerst de hele dakbedekking moeten worden verwijderd. Wij isoleren daken van binnen óf van buiten, afhankelijk van jouw type dak en voorkeur.

Spouwmuurisolatie Kerkrade

Een van de meest gekozen vormen van isolatie in Kerkrade is het isoleren van de spouwmuur. Dat komt omdat spouwmuurisolatie relatief goedkoop is én snel is terug te verdienen. Bovendien heeft nagenoeg elke woning vanaf 1920 een spouwmuur. Bij isolatie van de spouwmuur wordt er isolatiemateriaal in de tussenruimte (de spouw) van de muren gespoten. Dat bespaart geld en energie.

Kruipruimte isolatie Kerkrade

Door de bodem van je woning te laten isoleren, komen vocht en kou niet langer op die manier je huis binnen. Dat doen we door middel van kruipruimte isolatie. Deze vorm van isoleren wordt vaak ook wel bodemisolatie genoemd, omdat het isolatiemateriaal op de bodem van de kruipkelder wordt geplaatst. Door de kruipruimte te isoleren voorkom je problemen door een natte of vochtige kruipruimte.

Vloerisolatie Kerkrade

Het isoleren van de vloer is een alternatief voor bodemisolatie. Bij vloerisolatie wordt het isolatiemateriaal aan de bovenkant van de kruipruimte geplaatst ofwel direct onder de vloer. Dat laatste kan bijvoorbeeld bij houten vloeren. Echter zal de vloer er in dat geval wel eerst helemaal uit moeten worden gehaald. Wij informeren je graag over de voordelen en verschillen t.o.v. bodemisolatie.

Gevelisolatie Kerkrade

Wanneer jouw woning in Kerkrade slechte of lelijke gevels heeft, biedt gevelisolatie wellicht een mooie oplossing. Bij isolatie van de gevel wordt het isolatiemateriaal aan de buitenkant van de muren bevestigd. Hierdoor kun je jouw woning helemaal rondom isoleren. Vervolgens wordt het netjes en vakkundig afgewerkt met stucwerk, steenstrips of prefabricage. Je ziet er daarna dus niets meer van.

Waarom ons isolatiebedrijf?

Door onze jarenlange ervaring zijn we dé specialist op het gebied van isolatie in Kerkrade

Ervaring

Jarenlange ervaring op het gebied van isoleren

Maatwerk

Altijd een offerte op maat met voordelige prijzen

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

Werkgebied

Ons isolatiebedrijf in Kerkrade is actief in de hele gemeente. We zijn je graag van dienst in Bleijerheide, Chevremont, Eygelshoven, Gracht, Haanrade, Ham, Heilust, Holz, Hopel, Kaalheide, Kaffeberg, Kerkrade, Locht, Mucherveld, Nulland, Rolduckerveld, Spekholzerheide, Vink, Waubacherveld, Terwinselen en (wijde) omgeving. Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat en persoonlijk advies.

💬 Gratis advies