Meteen naar de inhoud

Isolatiebedrijf Venray

Specialist in duurzaam isoleren

Ons isolatiebedrijf is actief in heel Venray en omgeving!

Isoleren in Venray

Isolatie in Venray nodig? Ons isolatiebedrijf voorziet je graag van advies. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan voor isolatie van jouw huis in Venray en omgeving.

Sneller en langer warm in huis

Een lagere energierekening

Voordelig verduurzamen

Contact

Isolatiebedrijf nodig?

Ons isolatiebedrijf is gespecialiseerd in de isolatie van particuliere woningen. We isoleren zowel bestaande bouw als nieuwbouw en zijn actief in de hele provincie Limburg. Dus ook in Venray kunnen we je helpen, inclusief hulp bij het aanvragen van subsidie.

Door onze jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in kruipruimte isolatie, vloerisolatie, gevelisolatie, dakisolatie en spouwmuurisolatie. We bieden altijd een oplossing op maat. Dus vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan of neem contact op voor kosteloos advies.

Dakisolatie Venray

Het dak van je woning isoleren kan op diverse manieren. Bij een schuin of plat dak kun je ervoor kiezen om dakisolatie van binnenuit of van buitenaf te laten uitvoeren. Wij kunnen je in beide gevallen helpen. Het isoleren van binnen wordt het meest gedaan, omdat bij isolatie van buiten eerst de hele dakbedekking eraf gehaald moet worden. Dat kan bijvoorbeeld bij het vernieuwen van het dak.

Spouwmuurisolatie Venray

Het isoleren van de spouwmuur is in Venray een veel voorkomende klus. Dat komt omdat spouwmuurisolatie nagenoeg bij elke woning vanaf 1920 mogelijk is. Ook is het een relatief kleine investering met een korte terugverdientijd. En zowel in de zomer als tijdens de winter biedt isolatie van de spouwmuur profijt. ‘s Zomers blijft het namelijk langer koel en ‘s winters juist langer warm.

Kruipruimte isolatie Venray

Bij kruipruimte isolatie wordt isolatiemateriaal op de bodem van de kruipruimte geplaatst. Daarom wordt dit ook wel bodemisolatie genoemd. Door de kruipruimte te isoleren wordt vocht en kou tegengehouden dat doorgaans via de kruipkelder omhoog komt. Op deze manier kun je de problemen als gevolg van een natte of vochtige kruipruimte verhelpen en voorkomen.

Vloerisolatie Venray

Bij vloerisolatie wordt er isolatiemateriaal aan de bovenkant van de kruipruimte geplaatst. Maar in geval van een houten vloer kan dit ook rechtstreeks onder de vloer worden gedaan. De vloer dient er in dat geval wel eerst helemaal uit worden gehaald. Vloerisolatie is een alternatief voor bodemisolatie. Wij vertellen je graag wat de verschillen en voordelen ten opzichte van bodemisolatie.

Gevelisolatie Venray

Het isoleren van de gevel kan nagenoeg bij elk huis. Bij gevelisolatie worden de muren aan de buitenkant geïsoleerd en kun je een huis dus helemaal rondom isoleren. Het isolatiemateriaal wordt daarna netjes en vakkundig afgewerkt, waardoor je er niets meer van ziet. Dit gebeurt bijvoorbeeld met steenstrips, stucwerk of prefabricage, waardoor de gevel van je woning weer als nieuw lijkt.

Waarom ons isolatiebedrijf?

Door onze jarenlange ervaring zijn we dé specialist op het gebied van isolatie in Venray

Ervaring

Jarenlange ervaring op het gebied van isoleren

Maatwerk

Altijd een offerte op maat met voordelige prijzen

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

Werkgebied

Ons isolatiebedrijf in Venray is werkzaam in de hele gemeente. We zijn je graag van dienst in Venray, Blitterswijck, Brabander, Brukske, Castenray, De Nachtegaal, Endepoel, Geijsteren, Heide, Kleindorp, Kulut, Laagriebroek, Landweert, Leunen, Merselo, Molenhoek, Overbroek, Oirlo, Oostrum, Smakt, Veltum, Veulen, Vredepeel, Wanssum, Weverslo, Ysselsteyn, Zandhoek en omstreken. Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat en persoonlijk advies.

💬 Gratis advies