Meteen naar de inhoud

Spouwmuurisolatie Limburg

Spouwmuur laten isoleren?

Het isoleren van de spouwmuur is een goede investering. Wil je weten of spouwmuurisolatie geschikt is voor jouw woning? Naam vrijblijvend contact op met ons isolatiebedrijf. Wij hebben jarenlange ervaring in Limburg en adviseren je graag. Vraag gratis & vrijblijvend een offerte aan en je ontvangt binnen twee werkdagen een vrijblijvend voorstel. Bovendien helpen we je ook bij het aanvragen van subsidie.

Contact

Waarom spouwisolatie?

Isolatie van de spouwmuur kent allerlei voordelen. In de winter blijft het langer warm en in de zomer juist langer koel in huis. Op die manier kun je tot wel 30% besparen op je energierekening.

Een lagere energierekening

Sneller en langer warm in huis

Voordelig verduurzamen

Spouwmuur isolatie

Het isoleren van een spouwmuur is de meest gevraagde vorm van isolatie in Limburg. Door spouwmuurisolatie wordt de spouw (de luchtruimte) tussen de binnen- en de buitenmuur opgevuld met isolatiemateriaal. Dit kan alleen gedaan worden als de ruimte tussen beide muren een breedte heeft van minimaal 4 centimeter. Neem daarom vrijblijvend contact op voor gratis advies.

Buitenmuur isoleren

Isolatie van de spouwmuur kan doorgaans in een dag worden gedaan. Via een paar boorgaten wordt de muur gevuld met isolatiemateriaal. De grootte van de boorgaten hangt af van het materiaal. Na het vullen van de spouw worden alle gaten netjes en vakkundig dichtgemaakt met specie in de kleur van de bestaande voegen. Je ziet er vervolgens niet meer van.

Isolatiemateriaal

Voor spouwmuurisolatie kun je kiezen voor isolatiematerialen als UF-schuim, (CFK-vrij) purschuim of PS schuimparels. Deze materialen worden geadviseerd bij een spouwmuur met een kleine breedte. Een bredere spouw kan geïsoleerd worden met bijvoorbeeld steenwol of glaswol. Weten wat het beste is voor jouw spouwmuur? Wij adviseren je graag gratis en vrijblijvend.

Waarom ons isolatiebedrijf?

Door onze jarenlange ervaring zijn we dé specialist op het gebied van spouwmuurisolatie in Limburg

Ervaring

Jarenlange ervaring met betrekking tot isoleren

Maatwerk

Altijd een offerte op maat met voordelige prijzen

Kwaliteit

Duurzame en kwalitatieve isolatiematerialen

Provincie Limburg

Werkgebied

Ons isolatiebedrijf is werkzaam in de hele provincie Limburg. Woon je in bijvoorbeeld in Maastricht, Venlo, Sittard-Geleen, Heerlen, Roermond, Weert, Kerkrade, Venray, Peel en Maas en Horst aan de Maas, Landgraaf, Beekdaelen, Echt-Susteren of Leudal en omstreken? Dan zijn onze isolateurs je graag van dienst! Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat en persoonlijk advies.

💬 Gratis advies