Meteen naar de inhoud

Isolatiebedrijf Beekdaelen

Specialist in duurzaam isoleren

Ons isolatiebedrijf is actief in heel Beekdaelen en regio!

Isoleren in Beekdaelen

Isolatie in Beekdaelen nodig? Ons isolatiebedrijf voorziet je graag van advies. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan voor de isolatie van jouw huis in Beekdaelen en omstreken.

Sneller en langer warm in huis

Een lagere energierekening

Voordelig verduurzamen

Contact

Isolatiebedrijf nodig?

Ons isolatiebedrijf is gespecialiseerd in de isolatie van particuliere woningen. We isoleren zowel bestaande bouw als nieuwbouw en zijn actief in de hele provincie Limburg. Dus ook in Beekdaelen kunnen we je helpen, inclusief hulp bij het aanvragen van subsidie.

Door onze jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in kruipruimte isolatie, vloerisolatie, gevelisolatie, dakisolatie en spouwmuurisolatie. We bieden altijd een oplossing op maat. Dus vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan of neem contact op voor kosteloos advies.

Dakisolatie Beekdaelen

De isolatie van een dak kan op meerdere manieren. Afhankelijk van je voorkeur en het type dak kies je voor isolatie van binnenuit of buitenaf. Bij dakisolatie van binnenuit wordt het isolatiemateriaal rechtstreeks tegen de dakconstructie bevestigd. Bij isolatie van buitenaf zal eerst de dakbedekking moeten worden verwijderd. Dat is interessant als het dak moet worden vervangen of gerepareerd.

Spouwmuurisolatie

In Beekdaelen is isolatie van de spouwmuur een veel uitgevoerde klus. Het voordeel van spouwmuurisolatie is namelijk dat het een relatief kleine investering vraagt die snel kan worden terugverdiend. Ook biedt het isoleren van de spouwmuur voordelen in zowel de winter als zomer. ‘s Winters blijft de warmte langer in huis en bespaar je geld en energie. ‘s Zomers houdt het de hitte juist buiten.

Kruipruimte isolatie

Via de bodem van een huis kan tocht en kou het huis binnentrekken. Heb je last van een koude vloer? Dan kun je de bodem laten isoleren via kruipruimte isolatie (ook wel bodemisolatie genoemd). Hierbij wordt isolatiemateriaal op de bodem van de kruipkelder geplaatst. Dankzij isolatie van de kruipkelder kun je problemen ten gevolge van een natte of vochtige kruipruimte verhelpen of voorkomen.

Vloerisolatie Beekdaelen

Bij vloerisolatie wordt het isolatiemateriaal onder de vloer geplaatst, ofwel aan de bovenzijde van de kruipruimte. De meeste mensen kiezen voor de tweede optie laatste, want bij isolatie onder de vloer zal eerst de vloer eruit moeten worden gehaald. Dat gebeurt doorgaans alleen in het geval van een houten vloer. Afhankelijk van jouw type vloer en voorkeur kies je voor bodem- of vloerisolatie.

Gevelisolatie Beekdaelen

Dankzij gevelisolatie kan een woning aan één of meerdere zijden worden geïsoleerd. Bij isolatie van de gevel wordt isolatiemateriaal aan de buitenkant van de muur geplaatst en vervolgens afgewerkt met steenstrips, stucwerk of prefabricage. Hierdoor kun je een huis niet alleen (rondom) laten isoleren, maar wordt ook de hele gevel getransformeerd waardoor deze weer als nieuw lijkt.

Waarom ons isolatiebedrijf?

Door onze jarenlange ervaring zijn we dé specialist op het gebied van isolatie in Beekdaelen

Ervaring

Jarenlange ervaring op het gebied van isoleren

Maatwerk

Altijd een offerte op maat met voordelige prijzen

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

Werkgebied

Ons isolatiebedrijf in Beekdaelen is werkzaam in de hele gemeente. We zijn je graag van dienst in Beekdaelen, Aalbeek, Amstenrade, Arensgenhout, Bingelrade, Doenrade, Hulsberg, Jabeek, Merkelbeek, Nuth, Oirsbeek, Puth, Schimmert, Schinnen, Schinveld, Sweikhuizen, Vaesrade, Wijnandsrade en omstreken. Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat en persoonlijk advies.

💬 Gratis advies