Meteen naar de inhoud

Isolatiebedrijf Landgraaf

Specialist in duurzaam isoleren

Ons isolatiebedrijf is actief in heel Landgraaf én regio!

Isoleren in Landgraaf

Isolatie in Landgraaf nodig? Ons isolatiebedrijf voorziet je graag van advies. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan voor de isolatie van jouw huis in Landgraaf en omgeving.

Sneller en langer warm in huis

Een lagere energierekening

Voordelig verduurzamen

Contact

Isolatiebedrijf nodig?

Ons isolatiebedrijf is gespecialiseerd in de isolatie van particuliere woningen. We isoleren zowel bestaande bouw als nieuwbouw en zijn actief in de hele provincie Limburg. Dus ook in Landgraaf kunnen we je helpen, inclusief hulp bij het aanvragen van subsidie.

Door onze jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in kruipruimte isolatie, vloerisolatie, gevelisolatie, dakisolatie en spouwmuurisolatie. We bieden altijd een oplossing op maat. Dus vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan of neem contact op voor kosteloos advies.

Dakisolatie Landgraaf

Het isoleren van een dak kan op verschillende manieren. Zowel voor platte daken als schuine daken kun je kiezen voor het isoleren van binnenuit en buitenaf. Wij kunnen beide vormen van dakisolatie voor je uitvoeren. Bij isolatie van buitenaf dient eerst de complete dakbedekking verwijderd te worden. Dat is doorgaans alleen aan te raden wanneer je het dak wilt laten vervangen of repareren.

Spouwmuurisolatie

In Landgraaf is spouwmuurisolatie populair. Dit komt waarschijnlijk door de relatief kleine investering en snelle terugverdientijd. Ook kan de spouwmuur doorgaans al binnen één dag geïsoleerd worden. Bovendien heb je er niet alleen profijt van in de winter, want tijdens de zomer houdt een geïsoleerde spouwmuur de hitte buitenshuis. Alle huizen vanaf 1920 zijn geschikt voor spouwmuurisolatie.

Kruipruimte isolatie

Via de bodem van een woning kan kou en tocht binnenkomen. Het is mogelijk om de bodem te laten isoleren via kruipruimte isolatie (ook wel bodemisolatie genoemd). Daarbij wordt isolatiemateriaal op de bodem van de kruipruimte geplaatst en kunnen problemen als gevolg van een natte of vochtige kruipruimte voorkomen of verholpen worden. Tocht en kou zijn dan verleden tijd.

Vloerisolatie Landgraaf

Een alternatief voor isolatie van de bodem is vloerisolatie. Bij het isoleren van de vloer wordt isolatiemateriaal aan de bovenzijde van de kruipruimte geplaatst. In het geval van een houten vloer kan dit ook onder de vloer, maar dan zal eerst de hele vloer eruit moeten worden gehaald. Wij vertellen je graag meer over de voordelen en nadelen van vloerisolatie ten opzichte van bodemisolatie.

Gevelisolatie Landgraaf

Huiseigenaren van woningen met een slechte of lelijke gevel kunnen via gevelisolatie twee vliegen in één klap slaan. Niet alleen kan een woning middels gevelisolatie helemaal rondom worden geïsoleerd. Ook wordt het isolatiemateriaal hier netjes en vakkundig afgewerkt met steenstrips, stucwerk of prefabricage, waardoor de woning dus geïsoleerd is én de gevel weer als nieuw lijkt.

Waarom ons isolatiebedrijf?

Door onze jarenlange ervaring zijn we dé specialist op het gebied van isolatie in Landgraaf

Ervaring

Jarenlange ervaring op het gebied van isoleren

Maatwerk

Altijd een offerte op maat met voordelige prijzen

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

Werkgebied

Ons isolatiebedrijf in Landgraaf is werkzaam in de hele gemeente. We zijn je graag van dienst in Landgraaf, Abdissenbosch, Rimburg, Nieuwenhagen, Schaesberg, Waubach, Eikske, Groenstraat, Heiveld, Hoefveld, Lauradorp, Leenhof, Nieuwenhagerheide, Kakert, Oude Heide en omstreken. Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat en persoonlijk advies.

💬 Gratis advies