Meteen naar de inhoud

Isolatiebedrijf Peel en Maas

Specialist in duurzaam isoleren

Ons isolatiebedrijf is actief in heel Peel en Maas én regio!

Isoleren in Peel en Maas

Isolatie in Peel en Maas nodig? Ons isolatiebedrijf voorziet je graag van advies. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan voor isolatie van jouw huis in Peel en Maas en regio.

Sneller en langer warm in huis

Een lagere energierekening

Voordelig verduurzamen

Contact

Isolatiebedrijf nodig?

Ons isolatiebedrijf is gespecialiseerd in de isolatie van particuliere woningen. We isoleren zowel bestaande bouw als nieuwbouw en zijn actief in de hele provincie Limburg. Dus ook in Peel en Maas kunnen we je helpen, inclusief hulp bij het aanvragen van subsidie.

Door onze jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in kruipruimte isolatie, vloerisolatie, gevelisolatie, dakisolatie en spouwmuurisolatie. We bieden altijd een oplossing op maat. Dus vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan of neem contact op voor kosteloos advies.

Dakisolatie Peel en Maas

Wanneer je het dak van je huis wilt laten isoleren, kun je kiezen voor isolatie van binnenuit of buitenaf. Je kunt bij ons terecht voor beide vormen van dakisolatie. Zowel bij een schuin als plat dak is isolatie vanuit de binnenkant het meest gebruikelijk. Bij isolatie van buitenaf zal namelijk eerst de dakbedekking verwijderd moeten worden. Dat is aan te raden wanneer je dak bijvoorbeeld wilt vervangen.

Spouwmuurisolatie

In Peel en Maas is spouwmuurisolatie een veel gekozen vorm van isolatie. Door de relatief kleine investering en korte terugverdientijd kan isolatie van de spouwmuur veel verschil maken. Bovendien heb je er profijt van in de winter én in de zomer. ‘s Winters houdt het de warmte langer binnenshuis en ‘s zomers houdt het de hitte juist buiten. Het isoleren van de spouw is doorgaans in één dag gedaan.

Kruipruimte isolatie

Wanneer isolatiemateriaal op de bodem van de kruipruimte wordt geplaatst, noemen we dit kruipruimte isolatie of bodemisolatie. Door deze vorm van isolatie wordt kou en vocht vanuit de bodem van de woning tegengehouden. Hierdoor kunnen problemen als gevolg van een natte of vochtige kruipruimte worden voorkomen. Wij adviseren graag over het te nemen isolatiemateriaal.

Vloerisolatie Peel en Maas

Vloerisolatie is een alternatief voor het isoleren van de bodem. Bij isolatie van de vloer wordt isolatiemateriaal tegen de bovenkant van de kruipruimte bevestigd. Maar in geval van een houten vloer kan dit ook rechtstreeks onder de vloer. Daarbij zal wel eerst de volledige vloer eruit moeten worden gehaald. Wij vertellen je graag wat de verschillen tussen bodem- en vloerisolatie.

Gevelisolatie Peel en Maas

Bij gevelisolatie worden de muren van het huis aan de buitenzijde geïsoleerd. Hierdoor zou je een woning helemaal rondom kunnen laten isoleren. Gevelisolatie is mogelijk bij nagenoeg iedere woning, maar heeft vooral voordelen voor woningen met slechte of lelijke gevels. De gevel wordt na isolatie namelijk voorzien van steenstrips, stucwerk of prefabricage, waardoor deze weer als nieuw lijkt.

Waarom ons isolatiebedrijf?

Door onze jarenlange ervaring zijn we dé specialist op het gebied van isolatie in Peel en Maas

Ervaring

Jarenlange ervaring op het gebied van isoleren

Maatwerk

Altijd een offerte op maat met voordelige prijzen

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

Werkgebied

Ons isolatiebedrijf in Peel en Maas is werkzaam in de hele gemeente. We zijn je graag van dienst in Baarlo, Beringe, Belgenhoek, Egchel, Grashoek, Helden, Kessel, Kessel-Eik, Koningslust, Korte Heide, Lange Heide, Lange Hout, Maasbree, Meijel, Oyen, Panningen, Rinkesfort, ’t Rooth, Siberië, Vergelt, Witdonk, Zandberg en omstreken. Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat en persoonlijk advies.

💬 Gratis advies