Meteen naar de inhoud

Isolatiebedrijf Maastricht

Specialist in duurzaam isoleren

Ons isolatiebedrijf is actief in Maastricht en omgeving!

Isoleren in Maastricht

Isolatie in Maastricht nodig? Ons isolatiebedrijf voorziet je graag van advies. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan voor de isolatie van jouw woning in Maastricht of omgeving.

Sneller en langer warm in huis

Een lagere energierekening

Voordelig verduurzamen

Contact

Isolatiebedrijf nodig?

Ons isolatiebedrijf is gespecialiseerd in de isolatie van particuliere woningen. We isoleren zowel bestaande bouw als nieuwbouw en zijn actief in de hele provincie Limburg. Dus ook in Maastricht kunnen we helpen, inclusief hulp bij het aanvragen van subsidie.

Door onze jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in kruipruimte isolatie, vloerisolatie, gevelisolatie, dakisolatie en spouwmuurisolatie. We bieden altijd een oplossing op maat. Dus vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan of neem contact op voor kosteloos advies.

Dakisolatie Maastricht

Dakisolatie is mogelijk bij elke woning in Maastricht, zowel bij huizen met een plat dak als schuin dak. De manier waarop er geïsoleerd wordt is daarbij wel anders. Een plat dak kun je enkel van binnenuit isoleren, maar bij een hellend dak kan dit van binnen óf van buiten. Bij nieuwbouw wordt de isolatie vaak vanaf buiten gedaan, omdat hierbij eerst de hele dakbedekking moet worden verwijderd.

Spouwmuurisolatie

In Maastricht is spouwmuurisolatie de meest voorkomende vorm van isolatie. Dit komt omdat veel woningen een spouwmuur hebben en via die weg veel warmte het huis verlaat. Met spouwmuurisolatie kun je dus heel wat energie besparen. Maar ook tijdens de zomer is het isoleren van de spouw interessant. Spouwmuurisolatie houdt namelijk de hitte tegen op warme zomerdagen.

Kruipruimte isolatie

Vanuit de bodem van het huis komt doorgaans kou naar boven. Dit kan tegen worden gehouden middels kruipruimte isolatie. Omdat de isolatie op de bodem van de kruipruimte wordt geplaatst, wordt het ook wel bodemisolatie genoemd. Een kruipruimte isoleren kan met verschillende materialen. Wij adviseren graag welk materiaal geschikt is, bijvoorbeeld bij een vochtige of natte kruipruimte.

Vloerisolatie Maastricht

Vloerisolatie is een alternatief voor het isoleren van de kruipruimte. Bij isolatie van de vloer wordt het isolatiemateriaal onder de vloer geplaatst, ofwel bovenaan de kruipruimte. Het is afhankelijk van het type vloer of de voorkeur uitgaat naar bodem- of vloerisolatie. Bij betonvloer kan er enkel vanuit de kruipruimte worden geïsoleerd. Bij een houten vloer ook van bovenaf, maar dat vergt meer werk.

Gevelisolatie Maastricht

Isolatie van de gevel of gevels is mogelijk bij elk huis in Maastricht. Middels gevelisolatie kan een woning helemaal rondom worden geïsoleerd. De isolatie wordt bevestigd aan de buitenzijde van de muren. Daarom staat deze vorm van isolatie ook wel bekend als muurisolatie. Na het isoleren van de gevel wordt het materiaal vakkundig weggewerkt met stucwerk, steenstrips of prefabricage.

Waarom ons isolatiebedrijf?

Door onze jarenlange ervaring zijn we dé specialist op het gebied van isolatie in Maastricht

Ervaring

Jarenlange ervaring op het gebied van isoleren

Maatwerk

Altijd een offerte op maat met voordelige prijzen

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

Werkgebied

Ons isolatiebedrijf in Maastricht is actief in de hele gemeente. We zijn je graag van dienst in Maastricht-Centrum, Jekerkwartier, Kommelkwartier, Statenkwartier, Boschstraatkwartier, Biesland, Sint Maartenspoort, Villapark, Jekerdal, Campagne, Mariaberg, Dousberg-Hazendans, Wolder, Sint Pieter, Brusselsepoort, Wyck, Amby, Belfort, Pottenberg, Malpertuis, Caberg, Oud-Caberg, Malberg, Daalhof, Boschpoort, Bosscherveld, Frontenkwartier, Belvédère, Lanakerveld, Wyckerpoort, Heugemerveld, Limmel, Wittevrouwenveld, Nazareth, Scharn, Beatrixhaven, Borgharen, Itteren, Meerssenhoven, Randwyck, Heugem, Heer, De Heeg, Vroendaal of (wijde) omgeving. Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat en persoonlijk advies.

💬 Gratis advies