Meteen naar de inhoud

Vloerisolatie Limburg

Vloer laten isoleren?

Zoek je een isolatiebedrijf voor vloerisolatie in de provincie Limburg? Onze isolatiemonteurs zijn actief van Heerlen tot aan Molenhoek en hebben jarenlange ervaring met isoleren van vloeren. Vraag direct gratis en vrijblijvend een offerte aan en je ontvangt altijd binnen 2 werkdagen een persoonlijk prijsvoorstel. Daarna kies je zelf of je de isolatie van je vloer door ons wilt laten doen. Bovendien helpen we je ook bij het aanvragen van subsidie.

Contact

Waarom vloerisolatie?

Isolatie van de vloer kent allerlei voordelen. In de winter blijft het langer warm en in de zomer juist langer koel in huis. Op die manier kun je tot wel 30% besparen op je energierekening.

Een lagere energierekening

Sneller en langer warm in huis

Voordelig verduurzamen

Bodem- of vloerisolatie?

Dankzij isolatie van de vloer krijgt vocht en kou vanuit de kruipruimte geen kans meer. Je kunt kiezen voor bodem- of vloerisolatie, waarbij isolatie van de vloer onder de vloer of boven de kruipruimte gebeurt. Bij bodemisolatie wordt het isolatiemateriaal aan de onderkant van de kruipruimte geplaatst. Wil je weten welke isolatie voor jouw vloer het beste is? Wij adviseren je graag en geven je een gratis offerte.

Houten ondervloer

Bij het isoleren van een houten vloer kan isolatiemateriaal tussen de houten balken aan de onderkant van de vloer worden geplaatst. Maar de vloer kan ook van bovenaf worden geïsoleerd. In dat geval zal de vloer er wel eerst helemaal uit worden gehaald. Hoe vloerisolatie wordt toegepast hangt onder andere af van de hoogte van de kruipruimte.

Betonnen ondervloer

Bij isolatie van een betonnen vloer gebeurt dat doorgaans aan de bovenkant van de kruipruimte (dus tegen de onderzijde van de vloer). Dit is ondermeer afhankelijk van de hoogte van de kruipruimte. Een andere mogelijkheid is om de betonvloer te isoleren middels bodemisolatie. Wil je weten wat de beste optie is? Neem dan gerust contact op voor gratis advies.

Waarom ons isolatiebedrijf?

Door onze jarenlange ervaring zijn we dé specialist op het gebied van vloerisolatie in Limburg

Ervaring

Jarenlange ervaring met betrekking tot isoleren

Maatwerk

Altijd een offerte op maat met voordelige prijzen

Kwaliteit

Duurzame en kwalitatieve isolatiematerialen

Provincie Limburg

Werkgebied

Ons isolatiebedrijf is werkzaam in de hele provincie Limburg. Woon je in bijvoorbeeld in Maastricht, Venlo, Sittard-Geleen, Heerlen, Roermond, Weert, Kerkrade, Venray, Peel en Maas en Horst aan de Maas, Landgraaf, Beekdaelen, Echt-Susteren of Leudal en omstreken? Dan zijn onze isolateurs je graag van dienst! Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat en persoonlijk advies.

💬 Gratis advies