Meteen naar de inhoud

Isolatiebedrijf Weert

Specialist in duurzaam isoleren

Ons isolatiebedrijf is actief in heel Weert én omgeving!

Isoleren in Weert

Isolatie in Weert nodig? Ons isolatiebedrijf voorziet je graag van advies. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan voor isolatie van jouw woning in Weert of omgeving.

Sneller en langer warm in huis

Een lagere energierekening

Voordelig verduurzamen

Contact

Isolatiebedrijf nodig?

Ons isolatiebedrijf is gespecialiseerd in de isolatie van particuliere woningen. We isoleren zowel bestaande bouw als nieuwbouw en zijn actief in de hele provincie Limburg. Dus ook in Weert en regio kunnen we je helpen, inclusief hulp bij het aanvragen van subsidie.

Door onze jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in kruipruimte isolatie, vloerisolatie, gevelisolatie, dakisolatie en spouwmuurisolatie. We bieden altijd een oplossing op maat. Dus vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan of neem contact op voor kosteloos advies.

Dakisolatie Weert

Het uitvoeren van dakisolatie kan op verscheidene manieren. Bij het isoleren van een schuin dak en plat dak wordt dit doorgaans van de binnenkant gedaan. Dat wil zeggen dat het isolatiemateriaal direct tegen de dakconstructie wordt geplaatst. Wanneer er van buitenaf wordt geïsoleerd, dient eerst de dakbedekking verwijderd te worden. Wij kunnen een dak van binnen óf van buiten isoleren.

Spouwmuurisolatie Weert

In Weert is spouwmuurisolatie een van de meest gekozen vormen van isolatie. Dat komt omdat het isoleren van de spouwmuur een relatief kleine investering vraagt die snel kan worden terugverdiend. Bovendien heeft nagenoeg elke woning vanaf 1920 een spouwmuur die geïsoleerd kan worden. Door de spouw te vullen met isolatie kun je ‘s winters behoorlijk wat energie (en dus geld) besparen.

Kruipruimte isolatie Weert

Wanneer jouw woning in Weert te maken heeft met een koude vloer, kun je ervoor kiezen om de bodem ervan via kruipruimte isolatie te laten isoleren. Hierbij wordt isolatiemateriaal op de bodem van de kruipkelder geplaatst, zodat vocht en kou niet langer het huis binnentrekken. Dankzij bodemisolatie voorkom je de nadelen van een natte of vochtige kruipruimte, zoals stank, schimmel en rot.

Vloerisolatie Weert

Het plaatsen van vloerisolatie is een alternatief voor isolatie van de kruipruimte. Bij deze vorm van isolatie wordt isolatiemateriaal aan de bovenkant van de kruipruimte geplaatst. Indien je een houten vloer hebt, kun je ervoor kiezen om deze van bovenaf te isoleren. In dat geval moet de vloer er wel eerst helemaal worden uitgehaald. Wij vertellen je graag het verschil tussen bodem- en vloerisolatie.

Gevelisolatie Weert

Middels gevelisolatie kun je de woning van buitenaf isoleren; het isolatiemateriaal wordt hierbij namelijk aan de buitenzijde van de muren geplaatst. Vandaar dat dit ook wel muurisolatie genoemd wordt. Na de isolatie van de gevel(s), wordt het netjes afgewerkt met prefabricage, steenstrips of stucwerk. Daarom is dit type isolatie ook aantrekkelijk voor huizen met een slechte/lelijke gevel.

Waarom ons isolatiebedrijf?

Door onze jarenlange ervaring zijn we dé specialist op het gebied van isolatie in Weert

Ervaring

Jarenlange ervaring op het gebied van isoleren

Maatwerk

Altijd een offerte op maat met voordelige prijzen

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

Werkgebied

Ons isolatiebedrijf in Weert is werkzaam in de hele gemeente. We zijn je graag van dienst in Altweert, Altweerterheide, Biest, Boshoven, Castert, Crixhoek, Fatima, Graswinkel, Groenewoud, Hushoven, Kampershoek, Kazernelaan, Keent, Laar, Laarveld, Leuken, Moesel, Molenakker, Oda, Parkhof, Rond de Kazerne, Stramproy, Swartbroek, Tungelroy, Vrakker, Vrouwenhof, Weert en (wijde) omgeving. Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat en persoonlijk advies.

💬 Gratis advies