Meteen naar de inhoud

Isolatiebedrijf Sittard-Geleen

Specialist in duurzaam isoleren

Ons isolatiebedrijf is actief in Sittard-Geleen en regio!

Isoleren in Sittard-Geleen

Isolatie in Sittard-Geleen nodig? Ons isolatiebedrijf helpt je graag. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan voor de isolatie van jouw woning in Sittard-Geleen of regio.

Sneller en langer warm in huis

Een lagere energierekening

Voordelig verduurzamen

Contact

Isolatiebedrijf nodig?

Ons isolatiebedrijf is gespecialiseerd in de isolatie van particuliere woningen. We isoleren zowel bestaande bouw als nieuwbouw en zijn actief in de hele provincie Limburg. Dus ook in Sittard-Geleen kunnen we jou helpen, inclusief hulp bij het aanvragen van subsidie.

Door onze jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in kruipruimte isolatie, vloerisolatie, gevelisolatie, dakisolatie en spouwmuurisolatie. We bieden altijd een oplossing op maat. Dus vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan of neem contact op voor kosteloos advies.

Dakisolatie Sittard-Geleen

Schuine daken kunnen zowel van binnen als van buiten worden geïsoleerd. Bij dakisolatie van binnen wordt het isolatiemateriaal tegen de dakconstructie geplaatst. Maar bij isolatie van buitenaf zal eerst de dakbedekking verwijderd moeten worden. Wij isoleren een hellend dak van binnen óf van buiten. Bij isolatie van platte daken wordt de isolatie altijd van binnen gedaan (m.u.v. van nieuwbouw).

Spouwmuurisolatie

In Sittard-Geleen wordt spouwmuurisolatie het meest gekozen. Deze vorm van isolatie kan namelijk tijdens de koude winterdagen veel energie besparen. Maar eigenlijk is isolatie van de spouw ongeacht seizoen een goed idee. In de zomer houdt spouwisolatie de hitte van buiten tegen, terwijl het er in de winter voor zorgt dat warmte juist langer in de woning blijft hangen.

Kruipruimte isolatie

Bij het isoleren van de kruipruimte wordt er isolatie op de bodem van de kruipruimte geplaatst. Vandaar dat kruipruimte isolatie ook wel bodemisolatie wordt genoemd. Normaal gesproken trekt er veel vocht en kou vanuit de bodem het huis binnen. Door de isolerende werking van bodemisolatie wordt dit tegengehouden. Zeker bij een natte of vochtige kruipruimte is kruipkelderisolatie dus aan te raden.

Vloerisolatie Sittard-Geleen

De kruipruimte kan ook aan de bovenkant worden geïsoleerd. In dat geval noemen we het vloerisolatie. Het isolatiemateriaal komt hierbij aan de bovenkant van de kruipruimte, dus onder de vloer. Maar bij een houten vloer kan het mogelijk ook van bovenaf worden geïsoleerd. In dat geval moet de vloer er wel eerst uit. Afhankelijk van jouw type vloer en je voorkeur bekijken we de mogelijkheden.

Gevelisolatie Sittard-Geleen

Je woning in Sittard-Geleen helemaal rondom isoleren? Dat kan met gevelisolatie. Gevelisolatie is de isolatie van de buitenmuren van het huis en wordt daarom ook wel muurisolatie genoemd. De isolatie wordt tegen de buitenkant van de muren geplaatst en daarna netjes en vakkundig afgewerkt met bijvoorbeeld  stucwerk, steenstrips of prefabricage. Je ziet er daarna niets meer van.

Waarom ons isolatiebedrijf?

Door onze jarenlange ervaring zijn we dé specialist op het gebied van isolatie in Sittard-Geleen

Ervaring

Jarenlange ervaring op het gebied van isoleren

Maatwerk

Altijd een offerte op maat met voordelige prijzen

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

Werkgebied

Ons isolatiebedrijf in Sittard-Geleen is werkzaam in de hele gemeente. Woon jij in Born, Broeksittard, Buchten, Einighausen, Geleen, Grevenbicht, Guttecoven, Holtum, Limbricht, Munstergeleen, Obbicht, Papenhoven, Sittard of wijde omgeving? Dan zijn onze isolateurs je graag van dienst. Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat en persoonlijk advies.

💬 Gratis advies