Meteen naar de inhoud

Isolatiebedrijf Leudal

Specialist in duurzaam isoleren

Ons isolatiebedrijf is actief in heel Leudal én omgeving!

Isoleren in Leudal

Isolatie in Leudal nodig? Ons isolatiebedrijf voorziet je graag van advies. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan voor isolatie van jouw huis in Leudal en omgeving.

Sneller en langer warm in huis

Een lagere energierekening

Voordelig verduurzamen

Contact

Isolatiebedrijf nodig?

Ons isolatiebedrijf is gespecialiseerd in de isolatie van particuliere woningen. We isoleren zowel bestaande bouw als nieuwbouw en zijn actief in de hele provincie Limburg. Dus ook in Leudal en regio kunnen we je helpen, inclusief hulp bij het aanvragen van subsidie.

Door onze jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in kruipruimte isolatie, vloerisolatie, gevelisolatie, dakisolatie en spouwmuurisolatie. We bieden altijd een oplossing op maat. Dus vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan of neem contact op voor kosteloos advies.

Dakisolatie Leudal

Wanneer je dakisolatie wilt laten uitvoeren kan dit op verschillende manieren. Een schuin dak of plat dak kan namelijk zowel van binnen als buiten worden geïsoleerd. Isolatie van buitenaf komt minder snel voor, omdat hierbij de hele dakbedekking moet worden verwijderd. Isoleren van binnenuit wordt dus vaker gedaan. Wij isoleren daken van binnen óf van buiten, afhankelijk van jouw dak en voorkeur.

Spouwmuurisolatie Leudal

In Leudal en de rest van Midden-Limburg is spouwmuurisolatie veel voorkomend. Nagenoeg alle woningen vanaf 1920 hebben namelijk een spouwmuur. Bovendien kan isolatie van de spouwmuur vaak in één dag worden gedaan en is het relatief goedkoop, waardoor je het ook nog eens snel hebt terugverdiend. Bij isolatie van de spouw wordt isolatiemateriaal tussen de binnen- en buitenmuur geplaatst.

Kruipruimte isolatie Leudal

Wie last heeft van een koude vloer of tocht vanuit de kruipruimte, kan kiezen om de bodem te laten isoleren. Dit gebeurt door middel van kruipruimte isolatie, waarbij het isolatiemateriaal op de bodem van de kruipkelder wordt geplaatst. Dit wordt ook wel bodemisolatie genoemd. Met kruipruimte isolatie kun je de problemen als gevolg van een natte en vochtige kruipruimte verhelpen en voorkomen. 

Vloerisolatie Leudal

Als alternatief voor bodemisolatie kun je kiezen voor vloerisolatie. Hierbij wordt het isolatiemateriaal niet op de bodem, maar aan de bovenkant van de kruipruimte geplaatst. Het kan ook direct onder de vloer, bijvoorbeeld als je een houten vloer hebt. Maar bij isolatie van bovenaf moet dan wel eerst de hele vloer eruit. Wij vertellen je graag meer over de verschillen tussen bodem- en vloerisolatie.

Gevelisolatie Leudal

Heeft jouw woning een oude en slechte gevel? Dan is gevelisolatie wellicht een interessante optie. Bij isolatie van de gevel wordt het isolatiemateriaal tegen de buitenkant van de muur geplaatst (ook wel muurisolatie genoemd). Daarna wordt het netjes en vakkundig afgewerkt met steenstrips, stucwerk of prefabricage. Je woning is nu geïsoleerd en je gevel lijkt weer als nieuw.

Waarom ons isolatiebedrijf?

Door onze jarenlange ervaring zijn we dé specialist op het gebied van isolatie in Leudal

Ervaring

Jarenlange ervaring op het gebied van isoleren

Maatwerk

Altijd een offerte op maat met voordelige prijzen

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

Werkgebied

Ons isolatiebedrijf in Leudal is werkzaam in de hele gemeente. We zijn je graag van dienst in Leudal, Baexem, Buggenum, Ell, Grathem, Haelen, Haler, Heibloem, Heythuysen, Horn, Hunsel, Ittervoort, Kelpen-Oler, Neer, Neeritter, Nunhem, Roggel en omstreken. Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat en persoonlijk advies.

💬 Gratis advies