Meteen naar de inhoud

Isolatiebedrijf Horst aan de Maas

Specialist in duurzaam isoleren

Ons isolatiebedrijf is actief in heel Horst aan de Maas!

Isoleren in Horst

Isolatie in Horst aan de Maas nodig? Ons isolatiebedrijf voorziet je graag van advies. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan voor de isolatie van jouw woning in Horst aan de Maas en omgeving.

Sneller en langer warm in huis

Een lagere energierekening

Voordelig verduurzamen

Contact

Isolatiebedrijf nodig?

Ons isolatiebedrijf is gespecialiseerd in de isolatie van particuliere woningen. We isoleren zowel bestaande bouw als nieuwbouw en zijn actief in de hele provincie Limburg. Dus ook in Horst aan de Maas kunnen we je helpen, inclusief hulp bij het aanvragen van subsidie.

Door onze jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in kruipruimte isolatie, vloerisolatie, gevelisolatie, dakisolatie en spouwmuurisolatie. We bieden altijd een oplossing op maat. Dus vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan of neem contact op voor kosteloos advies.

Dakisolatie Horst a/d Maas

Wil je het dak van je woning laten isoleren? Je kunt dan kiezen om dakisolatie van binnen of buiten te laten uitvoeren. Zowel bij een schuin als plat dak is isolatie vanaf de binnenzijde het meest gebruikelijk. Wanneer er van buitenaf wordt geïsoleerd, dient eerst de hele dakbedekking verwijderd te worden. Dat kan bijvoorbeeld wanneer je dit wilt vervangen. Dan sla je twee vliegen in één klap.

Spouwmuurisolatie

Ook in Horst aan de Maas is spouwmuurisolatie erg populair. Nagenoeg alle woningen vanaf 1920 hebben een spouwmuur die geïsoleerd kan worden. Door spouwmuurisolatie blijft de warmte langer in huis hangen en bespaar je geld en energie. En het isoleren kan doorgaans in één dag gebeuren. Het is bovendien een relatief kleine investering met daardoor een korte terugverdientijd.

Kruipruimte isolatie

Bij bodemisolatie wordt er isolatiemateriaal op de bodem van de kruipruimte geplaatst. Daarom wordt dit ook wel kruipruimte isolatie genoemd. Door de kruipkelder aan de onderzijde te isoleren worden vocht en kou vanuit de bodem tegengehouden. Hierdoor kunnen problemen als gevolg van een natte of vochtige kruipruimte dus worden verholpen en voorkomen.

Vloerisolatie Horst a/d Maas

Anders dan bij isolatie van de bodem wordt bij vloerisolatie het isolatiemateriaal aan de bovenzijde van de kruipruimte geplaatst. Vloerisolatie kan dus als alternatief worden gezien voor isolatie van de bodem. En wanneer het om een houten vloer gaat, zou deze ook van bovenaf geïsoleerd kunnen worden (dus rechtstreeks onder de vloer). Maar dan moet wel eerst de vloer eruit worden gehaald.

Gevelisolatie Horst a/d Maas

Woningen met slechte of lelijke gevels kunnen veel profijt hebben van gevelisolatie. Bij de isolatie van een gevel wordt er namelijk isolatiemateriaal aan de buitenkant van de muur geplaatst. Dit wordt vervolgens netjes en vakkundig afgewerkt met steenstrips, stucwerk of prefabricage. Hierdoor wordt je woning dus niet alleen geïsoleerd, maar lijken de gevels daarna ook weer als nieuw.

Waarom ons isolatiebedrijf?

Door onze jarenlange ervaring zijn we dé specialist op het gebied van isolatie in Horst aan de Maas

Ervaring

Jarenlange ervaring op het gebied van isoleren

Maatwerk

Altijd een offerte op maat met voordelige prijzen

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

Werkgebied

Ons isolatiebedrijf in Horst aan de Maas is actief in de hele gemeente. We zijn je graag van dienst in Horst aan de Maas, Broekhuizenvorst, Broekhuizen, Swolgen, Meterik, Evertsoord, Griendtsveen, Grubbenvorst, Lottum, Hegelsom, Kronenberg, Meerlo, Melderslo, Sevenum, Tienray, America en omstreken. Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat en persoonlijk advies.

💬 Gratis advies