Meteen naar de inhoud

Isolatiebedrijf Venlo

Specialist in duurzaam isoleren

Ons isolatiebedrijf is werkzaam in Venlo en omstreken!

Isoleren in Venlo

Isolatie in Venlo nodig? Ons isolatiebedrijf voorziet je graag van advies. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan voor de isolatie van jouw woning in Venlo of omstreken.

Sneller en langer warm in huis

Een lagere energierekening

Voordelig verduurzamen

Contact

Isolatiebedrijf nodig?

Ons isolatiebedrijf is gespecialiseerd in de isolatie van particuliere woningen. We isoleren zowel bestaande bouw als nieuwbouw en zijn actief in de hele provincie Limburg. Dus ook in Venlo en regio kunnen we jou helpen, inclusief hulp bij het aanvragen van subsidie.

Door onze jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in kruipruimte isolatie, vloerisolatie, gevelisolatie, dakisolatie en spouwmuurisolatie. We bieden altijd een oplossing op maat. Dus vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan of neem contact op voor kosteloos advies.

Dakisolatie Venlo

Dakisolatie in Venlo kan bij woningen met platte daken en schuine daken. Hoe een dak geïsoleerd wordt kan echter wel verschillen. Bij een plat dak wordt isolatie altijd van binnenuit gedaan, maar bij een schuin dak is dit mogelijk van binnen of buiten. Bij isolatie van de binnenkant, wordt het isolatiemateriaal rechtstreeks tegen de dakconstructie geplaatst. Bij isolatie van buitenaf moet het dak eraf.

Spouwmuurisolatie Venlo

In Venlo is de meest voorkomende isolatie het isoleren van de spouwmuur. Spouwmuurisolatie kan nagenoeg bij elke woning die na 1920 is gebouwd. Zowel in de zomer als winter kan spouwisolatie het wooncomfort verhogen. In de zomer houdt het namelijk hitte tegen en in de winter blijft de warmte juist langer in huis. Daardoor kun je tijdens de koude winterdagen veel energie besparen.

Kruipruimte isolatie Venlo

Vanuit de bodem van een woning kan veel kou naar boven komen. Om dit tegen te gaan kan kruipruimte isolatie worden toegepast. Door isolatiemateriaal op de bodem van de kruipruimte te plaatsen, kan vocht én kou vanuit de bodem worden tegengegaan. Om die reden is deze vorm van isolatie ook wel bodemisolatie genoemd. Wij adviseren graag vrijblijvend over het type isolatiemateriaal.

Vloerisolatie Venlo

Isolatie van de vloer lijkt veel op het isoleren van de kruipkelder. Echter wordt het isolatiemateriaal bij vloerisolatie onder de vloer geplaatst, aan de bovenkant van de kruipruimte. Dit kan bij een houten vloer en betonnen vloer. Bij een houten vloer kan ook van bovenaf worden geïsoleerd, maar dan zal eerst de hele vloer moeten worden verwijderd. Samen bespreken we de opties.

Gevelisolatie Venlo

Gevelisolatie is het isoleren van de muren van een woning. Op deze manier kan elk huis helemaal rondom worden geïsoleerd. Het isolatiemateriaal wordt tegen de buitenkant van de muren geplaatst, waardoor dit type isolatie ook wel muurisolatie wordt genoemd. Daarna wordt het vakkundig afgewerkt met stucwerk, steenstrips of prefabricage zodat je er niets meer van ziet.

Waarom ons isolatiebedrijf?

Door onze jarenlange ervaring zijn we dé specialist op het gebied van isolatie in Venlo

Ervaring

Jarenlange ervaring op het gebied van isoleren

Maatwerk

Altijd een offerte op maat met voordelige prijzen

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

Werkgebied

Ons isolatiebedrijf in Venlo is werkzaam in de hele gemeente. Woon jij in Venlo, Arcen, Belfeld, Blerick, Tegelen, Velden, Lomm, Velden, Hout-Blerick, Boekend, Steyl of wijde omgeving? Dan zijn we je graag van dienst. Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat en persoonlijk advies.

💬 Gratis advies