Meteen naar de inhoud

Isolatiebedrijf Born

Specialist in duurzaam isoleren

Ons isolatiebedrijf is actief in heel Born én omgeving!

Isoleren in Born

Isolatie in Born nodig? Ons isolatiebedrijf voorziet je graag van advies. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan voor isolatie van jouw woning in Born en omstreken.

Sneller en langer warm in huis

Een lagere energierekening

Voordelig verduurzamen

Contact

Isolatiebedrijf nodig?

Ons isolatiebedrijf is gespecialiseerd in de isolatie van particuliere woningen. We isoleren zowel bestaande bouw als nieuwbouw en zijn actief in de hele provincie Limburg. Dus ook in Born en ‘de taille van Limburg’ helpen we graag, inclusief hulp bij het aanvragen van subsidie.

Door onze jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in kruipruimte isolatie, vloerisolatie, gevelisolatie, dakisolatie en spouwmuurisolatie. We bieden altijd een oplossing op maat. Dus vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan of neem contact op voor kosteloos advies.

Dakisolatie Born

Als je dakisolatie in Born wilt laten uitvoeren, zijn er diverse mogelijkheden. Schuine en platte daken kunnen zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant geïsoleerd worden. Het isoleren van buitenaf gebeurt minder vaak, omdat dit vereist dat de volledige dakbedekking wordt verwijderd. Het isoleren van binnenuit is dus meestal de gangbare methode. Wij kunnen zowel binnen als buiten isoleren, afhankelijk van jouw daktype en persoonlijke voorkeur.

Spouwmuurisolatie Born

Bij spouwmuurisolatie wordt isolatiemateriaal tussen de binnen- en buitenmuur geplaatst. In Born is het gangbaar om spouwmuurisolatie toe te laten passen. Vrijwel alle woningen gebouwd vanaf 1920 beschikken namelijk over een spouw. Daarnaast kan spouwmuurisolatie doorgaans in slechts één dag worden uitgevoerd én is het kostenefficiënt, waardoor je de investering dus heel erg snel terugverdient.

Kruipruimte isolatie Born

Voor wie last in Born heeft van een koude vloer of tocht vanuit de kruipruimte, is het mogelijk om de bodem te laten isoleren. Dit wordt gedaan door middel van kruipruimte isolatie, waarbij het isolatiemateriaal op de bodem van de kruipruimte wordt aangebracht. Deze methode staat ook bekend als bodemisolatie. Met kruipruimte isolatie kun je problemen als gevolg van een vochtige en natte kruipruimte zowel oplossen als voorkomen.

Vloerisolatie Born

In plaats van bodemisolatie is vloerisolatie een alternatieve optie. Hierbij wordt het isolatiemateriaal niet op de bodem, maar aan de bovenzijde van de kruipruimte aangebracht. Het kan ook rechtstreeks onder de vloer geplaatst worden, met name als je een houten vloer hebt. Houd er echter rekening mee dat bij isolatie van bovenaf de hele vloer moet worden verwijderd. Wij staan klaar om meer informatie te verstrekken over de verschillen tussen bodem- en vloerisolatie in Born.

Gevelisolatie Born

Als je huis een verouderde en in slechte staat verkerende gevel heeft, kan gevelisolatie wellicht een aantrekkelijke keuze zijn. Bij gevelisolatie wordt het isolatiemateriaal aan de buitenkant van de muur aangebracht (ook bekend als muurisolatie). Vervolgens wordt het zorgvuldig en professioneel afgewerkt met steenstrips, stucwerk of prefab-elementen. Op deze manier wordt je woning in Born geïsoleerd én krijgt je gevel ook nog eens een frisse uitstraling.

Waarom ons isolatiebedrijf?

Door onze jarenlange ervaring zijn we dé specialist op het gebied van isolatie in Born

Ervaring

Jarenlange ervaring op het gebied van isoleren

Maatwerk

Altijd een offerte op maat met voordelige prijzen

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

Werkgebied

Ons isolatiebedrijf in Born is werkzaam in de hele gemeente. We zijn je graag van dienst in Born, Abshoven, Daniken, Graetheide, Harrecoven, Rosengarten, Schipperskerk, Windraak en omstreken. Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat en persoonlijk advies.

💬 Gratis advies