Meteen naar de inhoud

Isolatiebedrijf Maasgouw

Specialist in duurzaam isoleren

Ons isolatiebedrijf is actief in Maasgouw en omstreken!

Isoleren in Maasgouw

Isolatie in Maasgouw nodig? Ons isolatiebedrijf voorziet je graag van advies. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan voor de isolatie van jouw huis in Maasgouw of omstreken.

Sneller en langer warm in huis

Een lagere energierekening

Voordelig verduurzamen

Contact

Isolatiebedrijf nodig?

Ons isolatiebedrijf is gespecialiseerd in de isolatie van particuliere woningen. We isoleren zowel bestaande bouw als nieuwbouw en zijn actief in de hele provincie Limburg. Dus ook in Maasgouw kunnen we je helpen, inclusief hulp bij het aanvragen van subsidie.

Door onze jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in kruipruimte isolatie, vloerisolatie, gevelisolatie, dakisolatie en spouwmuurisolatie. We bieden altijd een oplossing op maat. Dus vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan of neem contact op voor kosteloos advies.

Dakisolatie Maasgouw

Er zijn verschillende manieren om dakisolatie in Maasgouw te realiseren. We kunnen een schuin dak van binnen of van buiten isoleren. Als we het van buiten isoleren, moeten we eerst de hele dakbedekking verwijderen. Daarom is het meestal het meest voorkomende om het dak van de binnenkant te isoleren. Dan kunnen we het sneller tegen de dakconstructie plaatsen. Als we een plat dak isoleren, doen we dat altijd van binnenuit, behalve als het gaat om nieuwbouw.

Spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie wordt vaak toegepast in Maasgouw, omdat het bijna bij alle woningen vanaf 1920 mogelijk is. Als je de spouwmuur van je woning isoleert, kun je tijdens de koude winterdagen veel energie en geld besparen. Maar het is een goed idee om de spouw te isoleren, ongeacht het seizoen. In de winter houdt het de warmte binnen en in de zomer houdt het de hitte buiten. Wil je meer weten over de verschillende opties voor spouwmuurisolatie? Neem dan contact met ons op.

Kruipruimte isolatie

Vocht en kou komen doorgaans vanuit de bodem je woning binnen. Kruipruimte isolatie in Maasgouw kan dit tegengaan door isolatiemateriaal op de bodem van de kruipruimte te plaatsen. Daarom wordt kruipruimteisolatie ook wel bodemisolatie genoemd. Deze vorm van isolatie is zeker aan te bevelen als je kruipruimte nat of vochtig is.

Vloerisolatie Maasgouw

Naast het isoleren van de bodem, kun je ook de vloer isoleren. Dit wordt vloerisolatie genoemd. Als je de vloer wilt isoleren, plaats je isolatiemateriaal boven tegen de kruipruimte, onder de vloer. Soms kan dit bij een houten vloer van bovenaf worden gedaan. Welke vorm van vloerisolatie in Maasgouw het beste is voor jou, hangt af van het type vloer en je voorkeuren. We kunnen je hier graag meer informatie over geven.

Gevelisolatie Maasgouw

Als je je woning in Maasgouw helemaal rondom wilt isoleren, kun je kiezen voor gevelisolatie. Hierbij wordt een isolatielaag tegen de buitenmuren bevestigd. Dit wordt ook wel muurisolatie genoemd. De isolatie van de gevel wordt altijd netjes en vakkundig afgewerkt met steenstrips, stucwerk of prefabricage, zodat je er verder niets van ziet.

Waarom ons isolatiebedrijf?

Door onze jarenlange ervaring zijn we dé specialist op het gebied van isolatie in Maasgouw

Ervaring

Jarenlange ervaring op het gebied van isoleren

Maatwerk

Altijd een offerte op maat met voordelige prijzen

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

Werkgebied

Ons isolatiebedrijf in Maasgouw is werkzaam in de hele gemeente. We zijn je graag van dienst in Maasbracht, Ohé en Laak, Stevensweert, Linne, Thorn, Heel en Panheel, Wessem, Beegden, Baarstraat, Bilt, Brandt, Eiland, Osen, Pol, Santfort, Weerd en (wijde) omgeving. Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat en persoonlijk advies.

💬 Gratis advies